Filmek/videók

Filmek Johann Granderről és a vízről

Johann Grander az élénkített víz nagykövete. Felfedezése a teremtés iránti tiszteletet, a szerénységet és az eredeti gondolkodást szimbolizálja.
Johann Grander élete és találmánya, valamint a Grander-felhasználók tapasztalatai és az élénkített víz tudományos háttere is népszerű téma a dokumentum-filmesek és riporterek számára.

Válogasson kedvére a Granderrel és a vízzel kapcsolatos videóink közül!

Kiristálytiszta víz az iparban

A GRANDER® vízélénkítés családi házakban és lakásokban rendkívül elterjedt, ismert. A "Crystal Clear Water for the Industry" című filmben olyan nemzetközi vállalatokat mutatunk be, akik üzemi körülmények között hasznosítják a vízélénkítést, és bepillantást adnak, milyen előnyökkel jár, ill. hogyan és miért válik egyre népszerűbbé annak ipari célú felhasználása.
Tovább

Sütés a GRANDER®-rel

http://grander.glsys.eu/watch.php?f=flv/Grander_HU_Felhasznalok.flv
Amennyiben ismeri a pékek aranyszabályát - 2/3 rész liszt, 1/3 rész víz - akkor tisztában van a víz sütésben betöltött fontos szerepével is. Nem csak Ausztriában és Németországba, hanem a világ minden táján, számos GRANDER®-t használó pék elképzelhetetlennek tartja, hogy élénkített víz nélkül süssön. Ezek a mesterek renkívül büszkék az eredményeikre.  
Tovább

Víz az élvezetért

A GRANDER® vízélénkítés visszaalakítja a hagyományos csapvizet olyanná, amilyennek lennie kell: természetesnek, élénknek és egészségesnek, nap mint nap. A különbség érezhető és ízlelhető is.
Tovább

Mítosz és valóság

A vízélénkítés időközben gyakran idézett és használt kifejezéssé vált. A "GRANDER® Víz: Mítosz és valóság" című rövidfilm a vízélénkítés létrehozásáról, fejlesztéséről, működéséről és hatásáról szól.
Tovább

Az Orosz Természettudományi Akadémia Ezüst Kitüntetése

Johann Grandert több ízben is elismerésben részesítették a szolgálatáért és életművéért. Kitüntették többek között azon Orosz Természettudományi Akadémia Ezüst Díjával, amely díjazottjai között megtalálható mintegy 200 Nobel-díjas, valamint megkapta az Osztrák Köztársaság "Tudományos és Művészeti Érdemkeresztje" kitüntetést is.
Tovább

A tiroli vízember (angol, német)

Az "élénkített víz" már a világ számos területén mindennapos fogalom. A kifejezést Johann Grander, a vízélénkítés folyamatának felfedezője használta először. A "Tiroli vízember" című film az Ő életét mutatja be.
Tovább

A "Kávéprés" Teszt

Edmund E. Mayr - a bécsi Coffee Competencey Center & Coffee Museum kurátora és vezető oktatója a "kávéprés" teszttel mutatja be az élénkített és a nem élénkített víz közötti különbségeket.
Tovább
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "A természet a legjobb tanítómesterünk"

×
 
Szeretné, hogy a legjobb víz legyen otthonában?

Vízügyi szakértőink örömmel kínálnak ingyenes és nem kötelező tanácsadást. Forduljon hozzánk személyre szabott vízkoncepcióért – a legjobb minőségű vízért közvetlenül a csapból, fenntartható módon.