GRANDER® vízélénkítés a gyakorlatban

A GRANDER® mindenhol működik, ahol víz folyik

Martin Rietzler és Suzanne Gossen a „NATÜRLICH. HOTEL MIT CHARAKTER”-től (Fiss/Tirol – Ausztria) örülnek, hogy vendégeiket GRANDER®-vízzel kényeztethetik.

Az GRANDER® vízélénkítés alkalmazási területe a privát háztartástól egészen az ipari alkalmazásig terjed. A beépítés közvetlenül a vízvezeték főágába történik. Alternatívaként léteznek készülékek egyes csatlakozásokhoz, lakásokhoz és hordozható használatra is.

A GRANDER® vízélénkítő készülékek élénkítési hatása rendszertelen használat és hosszabb szünetek után, szétágazó csőrendszerek és cirkulációk alkalmazása esetén is megmarad, valamint többévi használat után is állandó.  A hatás már több mint 20 éve világszerte bizonyított felhasználóink által. Az élénkítés hatása intenzív használat esetén sem szűnik meg.

A GRANDER® vízélénkítő készülékek

  • természetes energiával
  • áram nélkül
  • egyéb adalékanyag nélkül
  • szerviz- és karbantartásmentesen működnek

A GRANDER® vízélénkítő készülékek robusztus felépítésüknek, és kiváló minőségű nemesacél burkolatuknak köszönhetően hosszú élettartamúak.

 

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Nincs két egyforma víz."

×
 
Szeretné, hogy a legjobb víz legyen otthonában?

Vízügyi szakértőink örömmel kínálnak ingyenes és nem kötelező tanácsadást. Forduljon hozzánk személyre szabott vízkoncepcióért – a legjobb minőségű vízért közvetlenül a csapból, fenntartható módon.