A GRANDER® védjegy

A GRANDER® az élénk, erővel teli és biológiai szempontból jó minőségű vizet képviseli

A GRANDER® márka lényege az elmúlt 30 évben nem változott.

A GRANDER a

  • természetességet, jó közérzetet és élvezetet
  • erőt, öntisztulást és vitalitást
  • biológiailag jó minőségű vizet

képviseli.

A Grander-család és az egész GRANDER®-közösség ezen értékei világszerte azonosak. Mindegy, hogy Kína, Norvégia, Ausztria, Olaszország vagy Dél-Afrika – a "G" embléma mindenhol az egyedülálló vízminőséget, az emberek és állatok jó közérzetét, a természet és környezet egészségét jelenti.

A GRANDER® védjegy egy nemzetközi adatbázisba bejegyzett márka – és ami még fontosabb, az emberek pozitívan gondolnak rá.

A "GRANDER®" márka fejlődése

Kezdetben Johann Grander barátai, rokonai és ismerősei próbálták ki az "élénkített vizet", akik pozitív tapasztalatokról számoltak be. Ekkor mindig "GRANDER®-vízként" emlegették – ez a szerény Johann Grandernek fennhéjázónak tűnt, ezért az elején idegenkedett tőle. Megpróbálta a vizet "mágnesezett víznek" nevezni, azonban továbbra is mindenki kizárólag GRANDER®-víznek hívta. Így lett a Grander márkanévvé, amit 1996. március 27-én hivatalosan is márkaként regisztráltak.

A "vízélénkítés" fogalma, ami ma már a mindennapokban is gyakran használatos, Johann Grandertől származik.

A vízélénkítés területén ma már számos cég tevékenykedik, de egyedül a GRANDER® tekint a vízre információhordozóként. Ezért is élvez a GRANDER® már több mint 3 évtizede széleskörű ismertséget és elfogadást.

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "A természet a legjobb tanítómesterünk"

×
 
Szeretné, hogy a legjobb víz legyen otthonában?

Vízügyi szakértőink örömmel kínálnak ingyenes és nem kötelező tanácsadást. Forduljon hozzánk személyre szabott vízkoncepcióért – a legjobb minőségű vízért közvetlenül a csapból, fenntartható módon.