Szállodák / Éttermek

Orchidea cukrászda

Hazánkban a Grander vízélénkítés nyújtotta előnyöket a cukrászatban, a más szakmai területeken is nyitott és folyamatos újításokban gondolkodó balassagyarmati Jagyutt Péter mestercukrász élvezhette elsőként. Az Orchidea cukrászdában a finomabbnál finomabb sütemények és fagylaltok közül igen nehéz feladat a választás, de bármit is kóstolunk meg, igazi kulináris élményben lesz részünk. Jelmondata, a "Tradíció szeretettel" valóban kiérződik minden mozzanatában és a cukrászda egésze ezt az érzést sugározza látogatói felé.  
Tovább

Baláca Panzió

2010 óta használjuk a panzióban készüléket, az ivóvízhez és a fürdéshez is. A víz tisztább, a bőr és haj selymes lesz tőle. A Grander vízélénkítés alapelgondolása: a víz felépítését egy optimális állapotba visszavezeti, és ebben az állapotban ellátja stabilitással. A javított vízminőségnek köszönhetően a víz hatása egészséges és gyógyító, melyet a vendégek naponta élvezhetnek. www.balacapanzio.hu/
Tovább

INTERSPAR éttermek

Ausztriában a GRANDER ivókutak több mint fele INTERSPAR étteremben található, ahol elegánsan gazdagítják az italkínálatot. "Vendégeink előszeretettel fogyasztják étkezés után a kút vizét" - számol be Christoph Wenisch, az INTERSPAR vendéglátóipari egységeinek vezetője.
Tovább
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "A Földön minden csak kölcsönvett."

×
 
Szeretné, hogy a legjobb víz legyen otthonában?

Vízügyi szakértőink örömmel kínálnak ingyenes és nem kötelező tanácsadást. Forduljon hozzánk személyre szabott vízkoncepcióért – a legjobb minőségű vízért közvetlenül a csapból, fenntartható módon.