Johann Grander felismerései

Johann Grander felismerései

Johann Grander megelőzte saját korát

Egyes emberek megelőzik saját korukat. Iránymutató összefüggéseket fedeznek fel, melyek azonban csak sok év múlva találnak megértésre.

Johann Grander ezek közé a látnoki emberek közé tartozott. Kijelentései a természetről, az életről és mindenekelőtt a vízről több mint 30 évesek. Bebizonyosodott, hogy Grander felismerései aktuálisabbak, mint valaha.

Kiváltképp két képessége teszi Johann Grandert kiemelkedővé mint feltalálót és természetkutatót: mély bepillantásai a bonyolult természeti folyamatokba, és arra vonatkozó tudása, hogyan lehet ezeket a folyamatokat hasznosítani a természetes alapanyagok és a technika segédeszközeinek célzott kombinációja által.

Kezdetben volt a víz

Millió ével ezelőtt az egész Földet víz borította. Minden mozgásban volt és szabadon folyhatott – ez volt a teljes energetikai rendezettség állapota. Ahol a víz akadálytalanul folyhat és keresheti útját, ott még ma is természetformáló erőként működik.
Tovább

Gyógyszermaradványok a vízben

Grander temérdek felismerése és kijelentése közül különösképpen érdekes az ivóvízben megtalálható gyógyszermaradványok veszélyére való figyelmeztetés, ugyanis az utóbbi időkben ez a téma gyakran előkerül a médiában is.
Tovább
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "A Föld él."

×
 
Szeretné, hogy a legjobb víz legyen otthonában?

Vízügyi szakértőink örömmel kínálnak ingyenes és nem kötelező tanácsadást. Forduljon hozzánk személyre szabott vízkoncepcióért – a legjobb minőségű vízért közvetlenül a csapból, fenntartható módon.