Johann Grander elismerései és kitüntetései

Nagy szavak nemzetközi szinten

Az érdemeiért és életművéért Johan Grandert többszörös elismerésben és kitüntetésben részesítették.

Johann Grander első és egyetlen osztrákként kapott ezüst kitüntetést az Orosz Természettudományi Akadémiától, amelyhez több mint 200 Nobel-díjas tartozik. Oroszországban tekintélyes tudományos intézetek foglalkoztak több éven keresztül a GRANDER®-vízélénkítéssel, míg a következő döntésre jutottak:

„Grander módszere alapján lehetővé vált a víz energetikai és információs tulajdonságainak felerősítése, és egyidejűleg biológiai szempontból értékesebbé tétele. A felfedezése, illetve a víz struktúrájának megismerésében tett új felismerései a tudomány és a környezet továbbfejlődését támogatják, és világszerte nagy tudományos jelentőséggel bírnak."

>> Film: Az Orosz Természettudományi Akadémia kitüntetése -1 (német)

>> Film: Az Orosz Természettudományi Akadémia kitüntetése -2 (német)

>> Film: Az Orosz Természettudományi Akadémia kitüntetése -3 (német)

 

Ausztriában Johann Grandert az életműve elismeréseként – a vízélénkítés folyamatának felfedezéséért – az Osztrák Köztársaság Tudományos és Művészeti Becsületkeresztjével (Ehrenkreuz für Wissenschaft und Kunst der Republik Österreich) kitüntették ki.

 

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Nincs két egyforma víz."

×
 
Szeretné, hogy a legjobb víz legyen otthonában?

Vízügyi szakértőink örömmel kínálnak ingyenes és nem kötelező tanácsadást. Forduljon hozzánk személyre szabott vízkoncepcióért – a legjobb minőségű vízért közvetlenül a csapból, fenntartható módon.