Hivatásunk a víz

Hivatásunk a víz

„A GRANDER® élénkít”

– ez nem csak egy szlogen, hanem egy minden nap átélt inspiráció, és motiváció arra, hogy világszerte rendelkezésre bocsáthassuk az élénkített GRANDER®-vizet minden ember és organizmus számára.

Ezért áll a team olyan emberekből, akik azonosulnak a GRANDER®-filozófiával, és magukra egy nagy közösség tagjaként tekintenek.

Egy különleges családi vállalkozás

A családon belüli erős összetartás tette lehetővé id. Johann Grander számára, hogy teljes mértékben kutatásának szentelhesse magát. A családja volt az, aki támogatta őt, végigkísérte útján és segített felépíteni a vállalkozást. Még ma is összetartanak, és együtt dolgoznak.
Tovább

A GRANDER®-csapat

A GRANDER® vállalat knowhow-ja a jochbergi központban (Tirol, Ausztria) található: itt állítják elő az információs vizet a különböző vízélénkítő készülékekhez. Szintén itt kerül sor a készülékek megtöltésére, az EREDETI GRANDER® víz palackozására, valamint innen koordinálják az egész világra kiterjedő forgalmazási tevékenységek. 
Tovább
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Ha az emberek tudnák, hogy a Föld él, máshogy állnának hozzá."

×
 
Szeretné, hogy a legjobb víz legyen otthonában?

Vízügyi szakértőink örömmel kínálnak ingyenes és nem kötelező tanácsadást. Forduljon hozzánk személyre szabott vízkoncepcióért – a legjobb minőségű vízért közvetlenül a csapból, fenntartható módon.