Egy különleges családi vállalkozás

Reális értékek, nyitottság a jövő felé

A családon belüli erős összetartás tette lehetővé id. Johann Grander számára, hogy teljes mértékben kutatásának szentelhesse magát. A családja volt az, aki támogatta őt, végigkísérte útján és segített felépíteni a vállalkozást. Még ma is összetartanak, és együtt dolgoznak.

A vízélénkítés titka jó kezekben van. A GRANDER® mindig is egy családi vállalkozás volt, és ez a jövőben is így marad. Más nem is jöhetne szóba a cégvezető Johann Grander, Johanna Grander és Stephanie Filzer számára.

Utódként ifj. Johann Grander vezeti a ma már nemzetközileg tevékenykedő vállalkozást – testvérei pedig minden területen támogatják őt. Minden Grandernek különösen fontos, amit apjuk példaként állított eléjük:

A család ereje.

Megfontoltsággal, szerénységgel, de ugyanazzal a magabiztossággal haladnak a jövő felé, mint egykor Johann Grander. Életük szorosan összefonódott otthonuk, Tirol hagyományaival és szokásaival – mégis egyöntetűen nyitottak az újra és az innovatívra.

 

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Klímánk egyre melegebb és nyugtalanabb."

×
 
Szeretné, hogy a legjobb víz legyen otthonában?

Vízügyi szakértőink örömmel kínálnak ingyenes és nem kötelező tanácsadást. Forduljon hozzánk személyre szabott vízkoncepcióért – a legjobb minőségű vízért közvetlenül a csapból, fenntartható módon.