Tudásunk csak egy csepp

A vízkutatás új felismerései

Elismert tudósok értenek egyet abban, hogy a vízkutatás még gyerekcipőben jár. 2008. október 22-én a 3Sat először közvetített néhány érdekes és új ismeretet a vízről. A felismerések többek között az alábbiak voltak:
  • a víz emlékezete
  • éghető tengervíz rádióhullámok hatására
  • vízhíd
  • információátadás, és még sok minden más.

Bár úgy tűnhet, hogy a víz tulajdonságai már jól ismertnek, mégis újabb és újabb „anomáliákat” fedezünk fel. Az USA-ban úgy tartják, hogy a vizet rádióhullámokkal éghetővé lehet tenni. Ausztriában egy fiatal tudós csapat vízhidat épített, mely ellent mond a fizika törvényeinek. Izraelben hisznek abban, hogy a víznek emlékezete van. Világcégek cserélik le vegyszereiket egyszerű természetkutatók „élénkített” vizére. Orvosok vizsgálják a vízesések gyógyító erejét. Ezen kísérletek eredményei lenyűgözőek és mérhetők, de fizikai okaik még nem tisztázottak.

Ebben a helyzetben van a GRANDER® vízélénkítés is. Tudományosan még nem alátámasztott, de a gyakorlatban már sokszor bizonyított – ezt neves ipari üzemek igazolják.

Hans Kronberger "Tudásunk csak egy csepp" című 45 perces dokumentumfilmjében a vízkutatás új eredményeiről tudósít.

>> Film: Tudásunk csupán egy csepp <német> <angol>

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Én a vízélénkítést nem feltaláltam, hanem megtalálhattam."

×
 
Szeretné, hogy a legjobb víz legyen otthonában?

Vízügyi szakértőink örömmel kínálnak ingyenes és nem kötelező tanácsadást. Forduljon hozzánk személyre szabott vízkoncepcióért – a legjobb minőségű vízért közvetlenül a csapból, fenntartható módon.