A GRANDER®-csapat

Összetartás, identitás, lelkesedés

A GRANDER® vállalat knowhow-ja a jochbergi központban (Tirol, Ausztria) található: itt állítják elő az információs vizet a különböző vízélénkítő készülékekhez. Szintén itt kerül sor a készülékek megtöltésére, az EREDETI GRANDER® víz palackozására, valamint innen koordinálják az egész világra kiterjedő forgalmazási tevékenységek. 

Mára emberek százai keresik megélhetésüket a GRANDER® vízélénkítéssel, az összes kontinensen. Mindegy, hogy észak vagy dél, Európa vagy Ázsia – a Grander-család, a GRANDER® körüli vállalkozások, a szaktanácsadók és a vevők a Föld minden pontján különösen szoros kapcsolatban állnak egymással. 

A GRANDER® szaktanácsadók mind kompetens és jól képzett vízszakértők, és minden vízzel kapcsolatos kérdésben, helyben rendelkezésre állnak a GRANDER® vevőinek és az érdeklődőknek. A szaktanácsadók tudják, hogy minden egyedi helyszínt közvetlenül kell felmérni és elemezni, majd ennek megfelelően kell intézkedni a lehető legjobb vízminőségért. Egy (ingyenes és kötetlen) tanácsadás alkotja az optimális vízminőség alapját otthon, irodában, üzemben, hotelben, medencében és tóban, mezőgazdaságban vagy akárhol máshol, ahol víz folyik…

"Ahogy nincs két egyforma ember, úgy két egyforma víz sincs az egész világon." (Johann Grander)

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Én a vízélénkítést nem feltaláltam, hanem megtalálhattam."

×
 
Szeretné, hogy a legjobb víz legyen otthonában?

Vízügyi szakértőink örömmel kínálnak ingyenes és nem kötelező tanácsadást. Forduljon hozzánk személyre szabott vízkoncepcióért – a legjobb minőségű vízért közvetlenül a csapból, fenntartható módon.