Alapkutatások és külső kutatások

Alapkutatások és külső kutatások

A GRANDER® figyelemmel kíséri a vízkutatás fejleményeit, hogy naprakész maradhasson az aktuális eredményekkel kapcsolatban. Számos kutató kerül meghívásra beszélgetésekben és projektekben való részvételre.


A harmadik pillér eredményei hozzájárulnak az első két pillér továbbfejleszéséhez. A 'vízálló' kutatási modell célja a lehető legmagasabb szintű objektivitás (verifikálhatóság), erre szolgál a három alappillér. Minden új eredmény egy építőkő, amely alapján a meglévő ismeretek felülvizsgálatra kerülnek.

WETSUS

A WETSUS trendteremtő know-how fejlesztések helyszíne. Egyedülálló környezetet teremt és stratégiai együttműködést kínál a nyereséges és fenntartható korszerű vízkezelési technológiák fejlesztésének támogatásával.
Tovább

IPF – kutatás a GRANDER®-nál

Az IPF GmbH-t 1992-ben alapították, és a tiroli Jochbergben található, mint minden más GRANDER® vállalat. A vállalat a GRANDER®-rel kapcsolatos kutatásokat végzi el, Johannes Larch, a kutatás vezetője felügyeli azokat. Georg Huber és Heribert Grander az ügyvezető igazgatók.
Tovább

Alkalmazott vízfizika

A víz kétségtelenül a legfontosabb vegyi anyag a világon. Ennek, és azon tény ellenére, hogy gyakorlatilag mindenütt jelen van, még mindig az egyik legalaposabban körbejárt és mégis legkevésbé megismert anyag. Ha mélyebbre ásunk ezen a területen, kiderül, hogy sok a különleges, de kevés az általános tudásanyag.
Tovább

Élénkítő közeg kontra információs víz

A következő cikk a GRANDER® vízélénkítés terminológiájának és definícióinak történelmi fejlődését részletezi, például az élénkítő közeg (korábban gyakran "információs víznek" nevezve), mint folyamattényező tekintetében.
Tovább

Mérési módszerek a vízelemzésben

Tudjon meg többet a vízelemzés korszerű mérési módszereiről, valamint arról, hogyan történik meg az élénkített és a hagyományos víz közötti különbségek dokumentálása.
Tovább

PROF. DR. IR. CEES BUISMAN

Dr. Cees Buisman a Wetsus tudományos igazgatója és a biológiai helyreállítási és újrafelhasználási technológia professzora. A Wageningen Egyetem (NL) professzora lett az Környezeti Technológiák tanszékén, ahol biológiai újrafelhasználási és helyreállítási technológiákkal dolgozik.
Tovább

Víz Konferencia - Kutatások és előadók

40. évfordulójának megünneplésére a GRANDER® 2019. szeptember 7-én Kitzbühelben a Víz Konferencia 4.0-nak adott otthont. Az érdekes előadások a vízkutatás aktuális kornak megfelelő állapotáról szóltak, és új perspektívákat nyitottak a látogatók számára.
Tovább
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Minden a pluszra és mínuszra épül."

×
 
Szeretné, hogy a legjobb víz legyen otthonában?

Vízügyi szakértőink örömmel kínálnak ingyenes és nem kötelező tanácsadást. Forduljon hozzánk személyre szabott vízkoncepcióért – a legjobb minőségű vízért közvetlenül a csapból, fenntartható módon.