Ipari vállalatok

Isosport Vállalat

"A GRANDER készülék alkalmazásával már másfél év után jelentősen javult a hűtővíz minősége. A hűtőteljesítmény megnövekedett, ezáltal a termékeink minősége is javult, a vevői reklamációk elmaradtak. Egy nagyon jó és állandó hűtővíz-minőséget értünk el. Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a hűtőberendezéseink szinte zavarmentesen működnek." - nyilatkozta a berendezés kezelője, Günter Jurassovits.
Tovább

Kaco Hungary Kft., Enese

A gumitömítéseket gyártó Kaco Hungary Kft. mintegy 300 alkalmazottat foglalkoztat enesei telephelyén. Az üzemben tömítéseket gyártanak, melyek felhasználási területe rendkívül sokrétű. Az enesei telephelyen 2008-ban szerelték be a Grander készüléket az üzem hűtőkörébe.
Tovább

Füredi ION italok

Magyarországon a Grander vízélénkítést az ivóvizek palackozásánál elsőként a Füredi ION pH9,3 lúgos italok gyártója, a Tiszafüredi Thermál Kft. ügyvezetője, Balázs László alkalmazta. A Grander vízélénkítéssel kétféle italt gyárt a Füredi ION: a szénsavmentes, enyhén lúgos pH8,4-es Füredi Unigrande italt, és a szervezet lúgosítására bizonyítottan alkalmas pH9,3-as Füredi Grand ION-t.
Tovább

Herbiana

A Herbia Natura Kft. természetes összetevőkből álló natúrkozmetikumok fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. "Arckrémeink gyártása során a Grander víz használatával kedvező tapasztalataink voltak. A víz hozzájárult a Herbiana krémek selymes állagához és bakteriológiai stabilitásához, amelyet mikrobiológiai vizsgálatok is igazoltak." www.herbianatura.hu
Tovább

Tamás Sándor

Tamás Sándor fagottművész, a Double Reed Corporation alapítója és tulajdonosa a Magyar Nemzeti Filharmonikusok szólistája, a Püchner fagott manufaktúra konstruktőre, fagottjainak kizárólagos hazai forgalmazója és szervizelője így ír a Grander vízélénkítésről:  
Tovább
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "A hit számomra a legfontosabb dolog, gyönyörűvé teszi az életet."

×
 
Szeretné, hogy a legjobb víz legyen otthonában?

Vízügyi szakértőink örömmel kínálnak ingyenes és nem kötelező tanácsadást. Forduljon hozzánk személyre szabott vízkoncepcióért – a legjobb minőségű vízért közvetlenül a csapból, fenntartható módon.